Alle hotels in Twente

 • Hotel de Rozenstruik ***

  Hotel de Rozenstruik

  Hotel De Rozenstruik, is een informeel modern hotel gelegen aan de rand van het historische centrum van Ootmarsum, omringd door een tuin en een aantal terrassen. Tevens beschikt het hotel over een royale parkeerplaats.

  locatie
  Denekamperstraat 15, 7631AA Ootmarsum
 • Droste's Herberg ****

  Droste's Herberg

  ’n Werelds hotelletje in de provincie. Droste’s Herberg is een klein 4 sterren (boetiek)hotel met een voortreffelijk restaurant en beschikt over een twintigtal prima hotelkamers. Leuke eigentijdse kamers.

  locatie
  Uelserweg 95, 7651 KV Tubbergen
 • Hampshire City ****

  Hampshire City

  De locatie van het hotel is perfect: in het hart van Hengelo, naast het theater en dicht bij het station. Het Hotel heeft een eigen bar en restaurant.

  locatie
  B.P. Hofstedestraat 50, 7551DG Hengelo
 • Hotel ´t Holt **

  Hotel ´t Holt

  Hotel 't Holt is een gezellig familiehotel en bij uitstek de plek voor een heerlijke vakantie in Twente. Een landelijke ligging maar toch centraal in de Hof van Twente. Ideale startlokatie voor mooie wandelingen en fietstochten!

  locatie
  Hengevelderweg 1, 7478PE Diepenheim
 • Landgoed de Uitkijk ****

  Landgoed de Uitkijk

  Het hotel ligt aan de rand van de Sallandse Heuvelrug en midden op de Hellendoornseberg. Deze fantastische ligging en het prachtige vergezicht (De Uitkijk) maken een bezoek aan het hotel meer dan de moeite waard.

  locatie
  Hellendoornsebergweg 8, 7447PA Hellendoorn
 • Fletcher Hotel Sallandse Heuvelrug ****

  Fletcher Hotel Sallandse Heuvelrug

  Ver van alle drukte, in het Overijsselse Rijssen en midden tussen de boerenhoeves en dichte bossen van het Twentse landschap, ligt het volledig vernieuwde en gerenommeerde Fletcher Hotel de Sallandse Heuvelrug.

  locatie
  Burg. Knottenbeltlaan 77, 7461PA Rijssen
 • Hotel Gasterij De Bakker ***

  Hotel Gasterij De Bakker

  In het hartje van het gezellige Twentse dorpje Vasse ligt "Gasterij De Bakker" tegenover de prachtige kerk. Het familiebedrijf "De Bakker" is voor velen een bekende naam. Het is dan ook de Twentse bijnaam van de familie Silder. Een bezoek aan dit hotel-restaurant is zeker de moeite waard.

  locatie
  Noordik 8, 7661RC Vasse
 • Landhuishotel De Bloemenbeek ****

  Landhuishotel De Bloemenbeek

  Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek is door (inter)nationale reizigers gekozen tot tripadvisor's Travellers Choice® 2014 Winner: top 20- notering beste hotels van Nederland.

  locatie
  Beuningerstraat 6, 7587 ZG De Lutte
 • Preston Palace ***

  Preston Palace

  Hét all-in hotel en uitgaanscentrum van Nederland. Optimaal, onbeperkt en onbezorgd genieten! Dat kan in Preston Palace, een gezellig, gastvrij hotel en uitgaanscentrum in het hart van Twente.

  locatie
  Laan van Iserlohn 1, 7607PT Almelo
 • Aparthotel Delden / Wellness Vital

  Aparthotel Delden / Wellness Vital

  Aparthotel Delden is het meest veelzijdige hotel van Twente en is uniek gelegen in het mooie Twentse landschap. Rustig gelegen, ver van de files en uitstekend bereikbaar.

  locatie
  Sportlaan 7, 7491 DG Delden

Wanneer je in Twente verblijft is het eigenlijk wel een must om op zo'n mooie locatie tevens in een authentiek en bijzonder hotel te verblijven. Wanneer je in een fijn hotel verblijft is je totale verblijf sowieso al een stuk beter. Tel daar nog eens de prachtige omgeving van Twente bij bovenop en je totaalpakket is compleet! Wat dacht je van overnachten in een landhotel in Albergen of verblijf je liever een keer een nachtje in de gevangenis in Het Huis van Bewaring in Almelo?