Hotels in Twente

Hotels in Twente

 • Fox Lodges

  Fox Lodges

  Luxe Lodges tot 12 personen. Een heerlijk ruime vakantiewoning in een unieke omgeving. Kom genieten van al het moois dat Twente te bieden heeft, met de royale lodges als de perfecte thuishaven.

  locatie
  Johanninksweg 78, 7591NR Denekamp
 • Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven ***

  Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven

  Te midden van het prachtige landgoed Twickel, ligt het statige Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven. Carelshaven is de ideale plek om heerlijk te overnachten, culinair te dineren, ontspannen te vergaderen of voor een unieke bruiloft of feest.

  locatie
  Hengelosestraat 30, 7491BR Delden
 • Landgoedhotel De Wilmersberg ****

  Landgoedhotel De Wilmersberg

  Landgoedhotel De Wilmersberg: hèt landgoed van Twente. De ligging van het voormalige landhuis van een Twentse textielfamilie is fantastisch.

  locatie
  Rhododendronlaan 7, 7587 NL De Lutte
 • Droste's Herberg ****

  Droste's Herberg

  ’n Werelds hotelletje in de provincie. Droste’s Herberg is een klein 4 sterren (boetiek)hotel met een voortreffelijk restaurant en beschikt over een twintigtal prima hotelkamers. Leuke eigentijdse kamers.

  locatie
  Uelserweg 95, 7651 KV Tubbergen
 • Hotel Restaurant Rodenbach ***

  Hotel Restaurant Rodenbach

  Verscholen in het groen, maar ook op korte loopafstand van centrum, ligt Hotel Restaurant Rodenbach: een begrip in Enschede als het gaat om gastronomie gehuld in sfeer, rijke historie en gastvrijheid. Door de unieke ligging in het groene hart van de stad biedt Rodenbach het beste van twee werelden.

  locatie
  Parkweg 35-39, 7513 AR Enschede
 • Hotel Restaurant Het Ros van Twente ****

  Hotel Restaurant Het Ros van Twente

  Dit vier-sterrenhotel is gelegen in een landelijke omgeving, waar veel mogelijkheden zijn om te wandelen en te fietsen in de prachtige natuurgebieden rondom De Lutte.

  locatie
  Beuningerstraat 20, 7587 LD De Lutte
 • Hampshire City ****

  Hampshire City

  De locatie van het hotel is perfect: in het hart van Hengelo, naast het theater en dicht bij het station. Het Hotel heeft een eigen bar en restaurant.

  locatie
  B.P. Hofstedestraat 50, 7551DG Hengelo
 • Theaterhotel Almelo ****

  Theaterhotel Almelo

  Theaterhotel Almelo ligt in het hart van het gezellige centrum van Almelo. Het Theaterhotel biedt je de unieke mogelijkheid om een voorstelling te combineren met een overnachting. Zakelijk zijn er legio mogelijkheden voor het houden van congressen, vergaderingen of afspraken.

  locatie
  Schouwburgplein 1, 7607AE Almelo
 • Landhuishotel De Bloemenbeek ****

  Landhuishotel De Bloemenbeek

  Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek is door (inter)nationale reizigers gekozen tot tripadvisor's Travellers Choice® 2014 Winner: top 20- notering beste hotels van Nederland.

  locatie
  Beuningerstraat 6, 7587 ZG De Lutte
 • Hotel Brasserie de Zwaan ***

  Hotel Brasserie de Zwaan

  Aan de rand van het centrum gelegen, is Hotel Brasserie de Zwaan een mooi uitgangspunt om de omgeving of het stadje Delden lopend te verkennen. Ook op het fijne terras van Hotel Brasserie de Zwaan is het heerlijk ontspannen.

  locatie
  Langestraat 2, 7491AE Delden
 • Drostes Boerderijlodges en Wellness

  Drostes Boerderijlodges en Wellness

  Naar buiten, geniet van het plattelandsritme! Behalve Droste's dineren en logeren, onze hedendaagse herberg in Tubbergen, bieden wij u ook de mogelijkheid om uw intrek te nemen in een van onze prachtige boerderijlodges gecreëerd op diverse boerenerven in Twente. Gewoon de fijnste vakantie op het platteland!

  locatie
  Uelserweg 95, 7651 KV Tubbergen
 • Hotel de Rozenstruik ***

  Hotel de Rozenstruik

  Hotel De Rozenstruik, is een informeel modern hotel gelegen aan de rand van het historische centrum van Ootmarsum, omringd door een tuin en een aantal terrassen. Tevens beschikt het hotel over een royale parkeerplaats.

  locatie
  Denekamperstraat 15, 7631AA Ootmarsum

Wanneer je in Twente verblijft is het eigenlijk wel een must om op zo'n mooie locatie tevens in een authentiek en bijzonder hotel te verblijven. Wanneer je in een fijn hotel verblijft is je totale verblijf sowieso al een stuk beter. Tel daar nog eens de prachtige omgeving van Twente bij bovenop en je totaalpakket is compleet!