Alle bed & breakfasts in Twente

 • Erve Wezenberg

  Erve Wezenberg

  Kleinschalig recreatiebedrijf (groepen tot 20 personen) prachtig gelegen in het typerende coulisselandschap van Nationaal Landschap Noordoost Twente.

  locatie
  Rammelbeekweg 15, 7591NP Denekamp
 • B&B Erve Höwerboer

  B&B Erve Höwerboer

  Karakteristieke Twentse boerderij tot 16 personen, aan de rand van het prachtige stadje Ootmarsum en de twentse essen

  locatie
  Oldenzaalsestraat 40, 7631CV Ootmarsum
 • B&B De Gagel

  B&B De Gagel

  Overnachten in een authentiek zelf gebouwd huis van bomen uit eigen bos. B&B De Gagel, een unieke overnachtingsgelegenheid.

  locatie
  Oude Enschedeseweg 76, 7481 PL Haaksbergen
 • Erve Bruggert

  Erve Bruggert

  Bij dit landelijk gelegen verblijf (2,5 km buiten Haaksbergen) treft u unieke boerenlodges. De voormalige varkensschuur en paardenstal zijn omgebouwd tot vijf modern ingericht studio’s.

  locatie
  Scholtenhagenweg 46, 7481 VP Haaksbergen
 • Bed & Breakfast Enschede

  Bed & Breakfast Enschede

  Bed & Breakfast Enschede is een prima uitvalsbasis voor een cultureel bezoek aan Enschede. Breakfast Enschede is gelegen aan de Hengelosestraat tussen Universiteit Twente en het centrum van Enschede. Op loopafstand zijn het van Heekpark en Ledeboerpark welke uitloopt in het Overijssels landschap.

  locatie
  Hengelosestraat 225a, 7521AC Enschede
 • De Reggestee

  De Reggestee

  Zoek je rust, ruimte en comfort in een prachtig groene wandel- en fiets omgeving, gelegen aan de Regge, dan ben je hier aan het juiste adres. DeB&B en vakantiewoning van De Reggestee stralen luxe en sfeer uit waardoor je je zich thuis zult voelen.

  locatie
  Hancateweg-Oost 5, 7447 TL Hellendoorn
 • Bed & Breakfast De Tol

  Bed & Breakfast De Tol

  De B&B is gelegen op het landgoed de Tol aan de weg die Enschede en Hengelo met elkaar verbindt. Tussen de Universiteit Twente en de golfbaan. Tegenover het FC Twente Stadion.

  locatie
  Hengelosestraat 704,, 7521 PB Enschede
 • De Duivelshof

  De Duivelshof

  Ontdek Twente vanaf een van de mooiste plekjes van de streek. Laat je omringen door prachtige bossen en uitgestrekte heidevelden. Ervaar de echte Twentse gastvrijheid op een eeuwenoud erf. Kom logeren op De Duivelshof!

  locatie
  Lossersestraat 79, 7587 PW De Lutte
 • 't Achterummeke

  't Achterummeke

  Deze vakantiewoning wordt sinds maart 2010 verhuurd als vakantie woning, in het centrum van het stadje Ootmarsum. Dit huis is in 2009 in oude stijl gebouwd en behoort tot een groepje van zes sfeervolle woningen. De Gemeente Dinkelland heeft het centrum aangewezen als "Beschermd Dorps- of Stadsgezicht".

  locatie
  Kapelstraat 8a, 7631BP Ootmarsum
 • B&B de Stadskamer

  B&B de Stadskamer

  De Stadskamer: Schilderachtig overnachten. In het historische centrum van Ootmarsum in een historisch pand uit 1870 is De Stadskamer gevestigd.

  locatie
  Marktstraat 15, 7631BZ Ootmarsum
 • Bed & Breakfast Oekepoek Down Town

  Bed & Breakfast Oekepoek Down Town

  Bed & Breakfast Oekepoek heeft 2 vestigingen, waarvan een in hartje centrum: Oekepoek Down Town. Op loopafstand van het station, Holland Casino, de gezellige Oude Markt en de vele winkeltjes aan en rondom het Van Heekplein.

  locatie
  Walstraat 6, 7511 GH Enschede
 • Bed & Breakfast Roombeek

  Bed & Breakfast Roombeek

  Roombeek Bed and Breakfast biedt op de 2e verdieping, van een onder architectuur gebouwd woonhuis, een moderne, zeer comfortabele accommodatie.

  locatie
  Hulsmaatstraat 11, 7523WB Enschede

De leukste B&B’s in Twente

Waar vind je de leukste en mooiste bed & breakfast? Twente spant in Nederland wellicht de kroon met haar prachtige natuur en ruime keuze aan gezellige en luxe bed and breakfast pensions. Wat is er nou heerlijker dan ontspannen verblijven in een prachtige omgeving waar logies en ontbijt volledig worden verzorgd? En daarnaast heb je natuurlijk alle vrijheid om je dag of dagen in te delen met ontspanning of activiteiten.

Ontdek zelf wat de Twentse gastvrijheid inhoudt, en boek een kort of lang verblijf in een van de leuke BnB’s die Twente rijk is. Romantisch met z’n tweeën, er op uit met het gezin, of wellicht een reünie of zakelijke ontmoeting? Voor ieder soort verblijf is er een geschikte bed en breakfast te vinden waar je geniet van absolute privacy, comfort en het fluiten van de vogels.