Streekproducten & proeverij

Streekproducten & proeverij

 • Landgoed Het Rheins

  Landgoed Het Rheins

  Landgoed Het Rheins is een veelzijdig horeca en recreatiebedrijf temidden van de Twense Landerijen. Naast het restaurant, ook partycentrum, kinderboerderij met speeltuin, evenemententerrein met outdoor mogelijkheden, klein vakantiepark met luxe boerderijwoningen.

  locatie
  Reinszijweg 1b, 7468SL Enter
 • Paardenmelkerij Sand Harbrinkhoek

  Paardenmelkerij Sand Harbrinkhoek

  In de landelijke omgeving van het Twentse plaatsje Harbrinkhoek verzorgt de Familie Sand al vele jaren met liefde en toewijding hun Haflingers. Dit paardenras, dat van oorsprong stamt uit de Tiroler Alpen, staat bekend om zijn sterke gestel, weerstand en karakter.

  locatie
  Voshaarsweg 15, 7615NG Vriezenveen
 • Landgoed Kaamps

  Landgoed Kaamps

  Landgoed Kaamps is een melkveehouderij waar u kunt zien op welke wijze er vandaag de dag op een boerenbedrijf wordt gewerkt en hoe van de melk verschillende boer Herbert kaas- en zuivelproducten worden gemaakt.

  locatie
  Vliegveldstraat 4a, 7561AT Deurningen
 • Kalkwijck Distillers

  Kalkwijck Distillers

  Kom Proeven! In het achterhuis van de oude Groningse boerderij “Pertjaja”, aan de Tonnendijk 176 in Vroomshoop bevindt zich de Kalkwijck distilleerderij. Hier komt de sfeer van het alcohol stoken het meest tot zijn recht.

  locatie
  Tonnendijk 176, 7681BT Vroomshoop
 • Bistro Puur

  Bistro Puur

  Culinair genieten voor een vriendelijke prijs. Bistro Puur ligt in het gezellige centrum van Oldenzaal aan de voet van de toren van de St. Plechelmusbasiliek.

  locatie
  Plechelmusplein 18, 7571 EG Oldenzaal
 • Fruitboerderij Düvelshofke

  Fruitboerderij Düvelshofke

  Fruitkwekerij ‘t Düvelshöfke is een zelf pluk fruitkwekerij en Landwinkel, waar je het hele jaar leuke groepsuitjes kan organiseren.

  locatie
  Duivelsdijk 21, 7574PB Oldenzaal
 • Erfgoed Bossem

  Erfgoed Bossem

  Op het eeuwenoude erf verzorgen ze met liefde en toewijding de Brandrode runderen en ontvangen ze graag gasten om bij hen te eten, logeren en genieten van het prachtige coulisselandschap

  locatie
  Dorpsstraat 7, 7635NA Lattrop-Breklenkamp
 • Kaasboerderij Keuper

  Kaasboerderij Keuper

  Sinds 1979 worden er op de boerderij van Keuper streekproducten gemaakt. Er is begonnen met het verwerken van de melk van de eigen koeien tot heerlijke kaas en andere zuivelproducten. In 2009 is dit uitgebreid met het zelf maken en drogen van diverse pasta's.

  locatie
  Goorsestraat 45, 7496AC Hengevelde
 • de Johanneshoeve

  de Johanneshoeve

  Bed & Breakfast, apartementen, groepsaccommodatie en vergaderruimte De Johanneshoeve ligt landelijk gelegen, met uitzicht over de landerijen, nabij natuurgebied de Engbertsdijksvenen.

  locatie
  Dalweg 39, 7676SB Westerhaar-Vriezenveensewijk

Heb je altijd al willen weten hoe kaas, wijn of bier gemaakt wordt of je eigen fruit willen plukken, dan kun je terecht bij een van de vele boerenbedrijven in de regio. Twentse streekproducten laten je verbazen, verrukken en verlangen naar meer. Ontmoet ambachtelijke leveranciers die vol passie en trots hun twentse streekproducten maken en telen.