Eetcafe's & bistro's

 • Bij Rozendaal Eten & Drinken

  Bij Rozendaal Eten & Drinken

  Met grote kroonluchters, een loungehoek met open haard, nieuw meubilair en bouwkundige maatregelen tegen de tocht is zowel letterlijk als figuurlijk warmte en gastvrijheid gecreëerd in de bijzondere industriële ruimte.

  locatie
  Het Rozendaal 10, 7523 XG Enschede
 • Pelle's eten & drinken

  Pelle's eten & drinken

  Pelle’s is een gezellig dorpscafé in het hartje van Deurningen. De plek van het huidige Pelle's was in vroeger tijden al een bekende pleisterplaats en stond goed aangeschreven bij voerleden en marskramers.

  locatie
  Hoofdstraat 9, 7561 AB Deurningen
 • Grandcafé De Biester

  Grandcafé De Biester

  Een grand café met de mogelijkheid tot lekker eten. De eerlijke Hollandse keuken, bereidt alle maaltijden met verse groenten, alle ingrediënten zijn van eerste Kwaliteit.

  locatie
  Stationsstraat 10, 7451BH Holten
 • Oude Markt

  Oude Markt

  De Oude Markt is één van de mooiste horecapleinen in Nederland en wordt ook wel de huiskamer van Twente genoemd.

  locatie
  Oude Markt 1, Enschede
 • Theeschenkerij Engels` Tuin

  Theeschenkerij Engels` Tuin

  In het stadspark van Ootmarsum is Engels’ Tuin gelegen. Een prachtig monumentaal pandje waar genoten kan worden van een kopje thee of kopje koffie onder het genot van huisgemaakt gebak.

  locatie
  Hazelrot 3, 7631BK Ootmarsum
 • Ziësta BBQ Restaurant

  Ziësta BBQ Restaurant

  Sfeervol, relaxed en onbeperkt barbecueën alsof het altijd zomer is. Heerlijk eten en drinken rondom de ingebouwde barbecue in uw eigen tafel.

  locatie
  Marskant 8, 7551 BV Hengelo
 • Café Bar Markt 19

  Café Bar Markt 19

  Zowel Markt 19 als de bistro beschikken over een ideale plek om je feestje op maat te organiseren. Boven beide zaken zitten namelijk schitterende bovenzaaltjes voor alles wat je maar wilt organiseren.

  locatie
  Markt 19, 7571 EC Oldenzaal
 • Grand café De Dominee

  Grand café De Dominee

  Grand Café de Dominee is stijlvol, hip maar bovenal buitengewoon gezellig. Jong of oud zal zich dan ook direct thuis voelen in deze unieke ambiance.

  locatie
  Markt 6, 7571 EC Oldenzaal
 • Theehuis Dennenoord & Restaurant The Barn

  Theehuis Dennenoord & Restaurant The Barn

  Theehuis Dennenoord is een landelijk gelegen sfeervol houten pand in de bosrijke omgeving tussen Vasse en Ootmarsum, ook wel bekend als één van de mooiste gebieden in Twente.

  locatie
  Vasserweg 37, 7638PK Nutter
 • Cherry

  Cherry

  Cherry is een familierestaurant, dat wil zeggen dat we voor ieder wat wils hebben. Eten, drinken, ijs en 13 verschillende smaken milkshakes.

  locatie
  Telgen 8, 7551 CL Hengelo
 • Vindom Winebar & Great Food

  Vindom Winebar & Great Food

  Voor alles tijd en plaats. Een glas wijn schenken kan iedereen. Maar een glas wijn schenken dat past bij het moment, bij de sfeer maar vooral bij jou, dat is pas kunst.

  locatie
  Sint Plechelmusplein 14, 7571 EG Oldenzaal
 • Tastoe

  Tastoe

  Tastoe zit aan een dorpsplein in Holten met twee mooie terrassen. Het is een horecagelegenheid met een warme en gezellige sfeer.

  locatie
  Smidsbelt 6-01, 7451BL Holten

Door heel Twente zijn er authentieke en gezellige eetcafeetjes en bistro's te vinden. Schuif snel aan voor een heerlijk streekgerecht.