Eetcafe's & bistro's

 • De Ouwe Compagnie

  De Ouwe Compagnie

  Dit gezellig eetcafé biedt een uitgebreide keus aan uitgebreide gerechten met een knipoog naar de Franse, Italiaanse en Zuid-Amerikaanse keuken.

  locatie
  Walstraat 39, 7511GG Enschede
 • Theehuis Dennenoord & Restaurant The Barn

  Theehuis Dennenoord & Restaurant The Barn

  Theehuis Dennenoord is een landelijk gelegen sfeervol houten pand in de bosrijke omgeving tussen Vasse en Ootmarsum, ook wel bekend als één van de mooiste gebieden in Twente.

  locatie
  Vasserweg 37, 7638PK Nutter
 • Bistro Puur

  Bistro Puur

  Culinair genieten voor een vriendelijke prijs. Bistro Puur ligt in het gezellige centrum van Oldenzaal aan de voet van de toren van de St. Plechelmusbasiliek.

  locatie
  Plechelmusplein 18, 7571 EG Oldenzaal
 • Grandcafé De Biester

  Grandcafé De Biester

  Een grand café met de mogelijkheid tot lekker eten. De eerlijke Hollandse keuken, bereidt alle maaltijden met verse groenten, alle ingrediënten zijn van eerste Kwaliteit.

  locatie
  Stationsstraat 10, 7451BH Holten
 • Café Bar Markt 19

  Café Bar Markt 19

  Zowel Markt 19 als de bistro beschikken over een ideale plek om je feestje op maat te organiseren. Boven beide zaken zitten namelijk schitterende bovenzaaltjes voor alles wat je maar wilt organiseren.

  locatie
  Markt 19, 7571 EC Oldenzaal
 • Brasserie Restaurant de Pastorie

  Brasserie Restaurant de Pastorie

  Brasserie Restaurant de Pastorie is gevestigd naast het nieuwe Museum van Ton Schulten. De Pastorie is in de oorspronkelijke staat terug gebouwd met een knipoog naar het jaar 1800. De grote ramen geven een ruimtelijk gevoel. Iedereen is welkom, van klein tot groot, van jong tot oud.

  locatie
  Ton Schultenplein 2, 7631 BR Ootmarsum
 • Bistro het Koetsiertje

  Bistro het Koetsiertje

  Culinair genieten en gastvrijheid gaan hand in hand… De bistro is gelegen in het kloppend hart van Oldenzaal.

  locatie
  Waagstraat 12, 7571 EA Oldenzaal
 • Taveerne `t Wetshuys

  Taveerne `t Wetshuys

  In het stadshart van Almelo, vlakbij de bossen van de Gravenalle, ligt Taveerne ’t Wetshuys. De ideale locatie voor een lekkere kop koffie op het terras of een goede maaltijd met vrienden.

  locatie
  Grotestraat 80, 7607CT Almelo
 • Grand café De Dominee

  Grand café De Dominee

  Grand Café de Dominee is stijlvol, hip maar bovenal buitengewoon gezellig. Jong of oud zal zich dan ook direct thuis voelen in deze unieke ambiance.

  locatie
  Markt 6, 7571 EC Oldenzaal
 • Brasserie Rien Schulten

  Brasserie Rien Schulten

  Sfeervolle prachtig gelegen brasserie in het pittoreske centrum van Ootmarsum. Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde van het pand kunt u heerlijk op het terras zitten!

  locatie
  Markt 5, 7631BW Ootmarsum
 • Brasserie Wonderryck Twente

  Brasserie Wonderryck Twente

  Brasserie Wonderryck met het wonderryck Tuincafé en Huiskamercafé. Het mooie, lichte en smaakvol ingerichte Tuincafé biedt een mooi uitzicht op de landschapstuin rondom.

  locatie
  Oldenzaalsestraat 39, 7591 GL Denekamp
 • De Beiaard

  De Beiaard

  Al sinds 1987 is Enschede in de gelukkige omstandigheid dat zij een bierencafé met een breed scala aan bieren bezit. Twee jaar later bezat het bierencafé De Beiaard een eigen speciaalbier-vereniging en was het assortiment speciaal bieren opgevoerd naar een kleine 100 bieren.

  locatie
  Oude Markt 24, 7511GB Enschede

Door heel Twente zijn er authentieke en gezellige eetcafeetjes en bistro's te vinden. Schuif snel aan voor een heerlijk streekgerecht.