Twents Bureau voor toerisme

Inloggen met Facebook

Inloggen met Facebook
Inloggen met account

Nog geen account? Registreer nu!

Korenavond Sing & Swing


Zalencentrum Assink, Hengevelde Muziek Evenement

Nodig vrienden uit

Log in om vrienden uit te nodigen.

Korenavond Sing & Swing

Na het geweldige succes van vorig jaar moest er wel een vervolg komen op de Korenavond Sing & Swing in Hengevelde. Samen met Café-Zalencentrum Assink organiseert het zangkoor MiXX de tweede editie van dit prachtige zanggebeuren in de sfeervolle, warme theatertent.

Evenals vorig jaar is ook nu weer gekozen voor de presentatie van vijf koren uit de regio met elk een eigen repertoire. Alle koren nemen 20 minuten plaats op het podium om het publiek vooral te laten horen, maar ook te laten zien waartoe ze in staat zijn. De deelnemende koren zijn: Het musicalkoor Match uit Haaksbergen, het vocaalensemble The Gentle Singers uit Oldenzaal, De Deepse Troubadours uiteraard uit Diepenheim, het Goorse Schlagerkoor en tot slot het organiserende koor MiXX zelf. Aan de optredens zit geen jurering vast. Genieten van goede koorzang is hoofdzaak.

Nadat alle koren hun aandeel hebben geleverd wordt de avond verder gevuld door de alom bekende band The Roamers uit Haaksbergen. Deze heren zullen het publiek muzikaal terug brengen in de tijd van de Sixties met nummers van The Everly Brothers, The Shadows en vele andere oude toppers. Als overgang naar dit tweede deel van de avond wordt opnieuw geprobeerd om samen met alle koorleden en aanwezigen een oude evergreen te zingen. Honderden stemmen die gezamenlijk een hit zingen is indrukwekkend mooi, zo bleek vorig jaar.De theatertent gaat om 19.30 open.

Ik ben aanwezig

Log in om aan te geven of je naar dit evenement toe gaat.

Wanneer

Korenavond Sing & Swing


Locatie

Zalencentrum Assink

Goorsestraat 13
7496AA Hengevelde
Route hier naartoe

0547-333234
arjan@cafe-assink.nl
www.cafe-assink.nl

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Update nu mijn browser!

×